Kok

Restaurant de 4 jaargetijden Kok

De student of werknemer gaat in een leuk en jong team, leren hoe hij/zij kan meedraaien in de dagelijkse processen die plaatsvinden in de keuken, dit gaat van met het maken van mise en place, tot helpen met het draaien van de lunch of diner.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student of werknemer beschikt over een flexibele houding en wil graag leren en ontwikkelen

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden als leerbedrijf de mogelijkheid om echt deel uit te maken van een leuk en jong team, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder