Kok

Brownies & downieS Katwijk OPZOEK NAAR EEN STAGEPLEK IN DE LEUKSTE KEUKEN VAN KATWIJK?

Tijdens je stage ondersteun je ons team bij het begeleiden van onze samenwerkers in de keuken. Je ondersteund hen tijdens taken zoals bereiden van eenvoudige gerechten, snijwerkzaamheden en hyginisch werken. Samen met de begeleiders/koks zorg je ervoor dat de keukenactiviteiten gestructureerd, veilig en hyginisch verlopen. Taken: - Begeleiden en ondersteunen van samenwerkers bij keukenwerkzaamheden - Toezien op hygiene en veiligheid in de keuken - Samen met samenwerkers gerechten voorbereiden en klaarmaken - Stimuleren van zelfstandigheid en vaardigheden bij samenwerkers, met geduld en aandacht - Bereiden van gerechten in de keuken onder begeleiding van kok

Naar wie zijn wij op zoek?

De vaardigheden die een student moet bezitten zijn: - Ondernemend - Een helikopterview hebben - Affiniteit met de doelgroep - Duidelijk naar de doelgroep - Moet om kunnen gaan met feedback - Welwillend - Voorspelbaar Sociaal, initiatief nemen, oog voor details en bovendien voorspelbaar. Wij zoeken een geduldige, betrokken en leergierige stagiair(e) met affiniteit voor de keuken en de doelgroep. Je bent sociaal, ondernemend en vindt het leuk om met mensen met een verstandelijke beperking te werken. Daarbij vinden wij het hebben van een beetje humor ook zeker niet onbelangrijk. profiel: - Je volgt een opleiding in de richting van van maatschappelijke zorg, Social Work,SPH, of een keuken-gerelateerde opleiding met interesse in de zorg (MBO of HBO- niveau) - Je hebt affiniteit met de doelgroep - Je bent geduldig, communicatief en ondernemend - Je kunt goed samenwerken in een team en weet een prettige sfeer te creren - Je kunt omgaan met feedback

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de leukste werkomgeving met de allerleukste collega's. Wanneer het van beide kanten goed bevalt, mogelijkheid tot aanstelling in weekenden en vakantieperiodes.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder