Zelfstandig werkend kok

De Roskam Horeca V.O.F. Zelfstandig werkend kok

Gezellige werkplek in een klein team met een bourgondische keuken. van walking dinner, tot a la carte en buffetten. Geopend van woensdag tot en met zaterdag dus hou daar rekening mee ivm je stage of werkdagen

Naar wie zijn wij op zoek?

Zelfstandig kunnen werken is fijn maar je staat er natuurlijk nooit alleen voor! Het komt voor dat er flinke piek is in de keuken als er bijvoorbeeld veel gasten om een bepaalde tijd naar het theater moeten, het geeft altijd weer een kick als dat is gebeurd. Dus stress bestendig zijn is belangrijk. Een goede werkhouding is erg belangrijk: we zijn 1 team en hebben 1 taak, dus soms zijn er ook taken die je voor je collega moet uitvoeren.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een gevarieerde werkomgeving in een klein team met jonge mensen. De ene dag zijn er alleen maar "a la carte " gasten en de volgende dag staan kilo's biefstuk, varkenshaas en saté te bakken voor een groot buffet. Dus je kunt een mooie ervaring op doen met kleine creatieve gerechten maar ook de grotere buffetten voor feesten of bruiloften. Laat zien wat je kunt, en je krijgt ook de vrijheid om je eigen creativiteit in de gerechten te verwerken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder