Zilt
Zilt is een modern en gastvrij jaarrond paviljoen in Katwijk aan zee, waar de gastvrijheid anno nu gevierd wordt. Bij Zilt is geen dag hetzelfde. Van gezellige lunchdiensten tot sfeervolle a la carte avonden. Bovendien vieren steeds meer mensen feestjes (groot en klein) bij Zilt. Van informele borrels tot babyshowers, huwelijks(jubilea), bedrijfsfeestjes enzovoorts met BBQ, buffetten, walking dinners, speciaal voor de gast op maat gemaakt. En daar zit dus de uitdaging. De gemotiveerde gastronomische leerling kan zijn horeca-ei kwijt bij Zilt. Onder begeleiding van mensen met ruime ervaring kun je alle fijne kneepjes van het vak leren. Voel jij je al uitgedaagd en ben je toe aan een nieuwe ervaring? Kom snel eens onze keuken bekijken en kennismaken!
Naar wie zijn wij op zoek?
Heb jij oog voor details en wil jij jouw creativiteit voor koken kwijt, dan ben jij bij ons aan het juiste adres.
Wat biedt het bedrijf?
Zilt is een modern en gastvrij jaarrond paviljoen in Katwijk aan zee, waar de gastvrijheid anno nu gevierd wordt. Bij Zilt is geen dag hetzelfde. Van gezellige lunchdiensten tot sfeervolle a la carte avonden. Bovendien vieren steeds meer mensen feestjes (groot en klein) bij Zilt. Van informele borrels tot babyshowers, huwelijks(jubilea), bedrijfsfeestjes enzovoorts met BBQ, buffetten, walking dinners, speciaal voor de gast op maat gemaakt. En daar zit dus de uitdaging. De gemotiveerde gastronomische leerling kan zijn horeca-ei kwijt bij Zilt. Onder begeleiding van mensen met ruime ervaring kun je alle fijne kneepjes van het vak leren. Voel jij je al uitgedaagd en ben je toe aan een nieuwe ervaring? Kom snel eens onze keuken bekijken en kennismaken!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan