Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Fletcher Hotel Restaurant Kasteel Erenstein Gastvrij talent gezocht!

Geen dag in ons mooie kasteel is hetzelfde. De ene dag start je op met een vergadering en de andere heb je het restaurant of terras vol met lunchende gasten of high tea's. De weekenden vullen we met restaurantgasten of bruiloften of net dat diner van de mensen die hun jubileum komen vieren. Geen dag is hetzelfde.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaren of beginnend. Voor iedereen is er genoeg te leren binnen Kasteel Erenstein

Wat biedt het bedrijf?

Krakende trappen, dikke muren en een ruim 660 jaar oud historisch bedrijf. Een paar termen die Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein beschrijven. Een van de meest veelzijdige bedrijven in de regio waarbij niet te gek is. Een kleine vergadering of een mega grote bruiloft, nergens draaien we onze handen voor om. Kasteel Erenstein beschikt over een vergaderzaal met plaats voor maximaal 30 personen, twee multifunctionele ruimtes variërend van 5 tot 90 personen, een sfeervol à la carte restaurant met plaats voor 60 couverts en een feestzaal die ruimte biedt aan maximaal 400 personen. Jij als toekomstig leerling in ons mooie bedrijf gaat op deze manier met alle facetten van de horeca te maken krijgen. Kasteel Erenstein is onderdeel van Fletcher Hotels, de grootste hotelketen van Nederland! Met ongeveer 120 unieke hotels verspreidt over het hele land ook de meest diverse keten in het land. Ben jij leergierig en wordt jij enthousiast van een veelzijdig bedrijf? Twijfel dan niet

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder