Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Brasserie 't Hert va Woabich Gezellig team heeft plek voor enthousiaste leerling!

Alle werkprocessen die in jouw opleiding omschreven staan zullen tijdens je stage aan bod komen. Stap voor stap ga je deze werkprocessen uiteindelijk geheel zelfstandig uitvoeren. In ons bedrijf wordt er nauw samengewerkt tussen service en keuken, waardoor je mogelijk ook een uitstapje naar de keuken kunt maken. Op die manier zorgen we, ook in samenwerking met enkele leveranciers, voor interessante, extra verdiepingsmogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is leergierig, heeft oog voor detail, kan zelfstandig werken en werkt graag samen in een team.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een gezellige stageplek waar je niet alleen de suffe klusjes moet opknappen maar écht aan het werk gaat, stap voor stap begeleid door je collega's. Er is een aparte teamruimte waar je kunt pauzeren, maar waar je ook rustig aan opdrachten kunt werken, waar nodig met extra begeleiding.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder