Zelfstandig werkend kok

Restaurant Morille Stage plek BOL-student Restaurant morille, word jij net zo enthousiast als ons van groente en wildpluk?

het meedraaien van de mise en place en doorgifte, met voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling en het werken aan school.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierige student, met een voorliefde voor groente en wildpluk (of wilt hier meer over gaan leren) beroepsvaardigheden: flexibel. stressbestendig. teamplayer.

Wat biedt het bedrijf?

een leuke en gezellige stage plek, met veel ruimte voor eigen inbreng. stage vergoeding. het werken vanuit onze eigen moestuin, hoe mooi is het om met producten te werken die wij zelf verbouwen! leren over wildpluk, en ontdek wat voor moois en lekkers er in de omgeving groeit en bloeit. klein en gezellig team. samen werken aan een durzame toekomst.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder