De Commerce Leerling kok (BOL)
De student gaat zijn taken uitvoeren in de keuken passend bij de niveau. Zal buiten de taken van school werkzaam zijn aan de koude kant
Wat biedt het bedrijf?
Een veelzijdige stage waarin je alle facetten van een horecazaak leert en uitvoert. De Commerce heeft een concept: meters eten: onbeperkt kleine gerechtjes, normale a la carte kaart, lunch, diner. Evenementen, dinershows. Restaurant en terras. Evenementen op lokatie. Kortom heel veelzijdig.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder