Leidinggevende keuken

Buiten in de Kuil

Wij zijn een restaurant midden in de bossen van Lage Vuursche. We hebben een restaurant met terras waar gasten terecht kunnen voor koffie of een a la carte lunch of diner en beneden een groot buiten terrein waar we groepen ontvangen, evenementen organiseren en in de weekenden eten en drinken 'to go' serveren vanuit de buitenbar en foodstations. De werktijden zijn tussen 's ochtends 9:00 tot 's avonds 21:00, maar het meest overdag. Omdat we veel verschillende dingen doen en een brede doelgroep hebben, is hier genoeg te leren - van a la carte tot barbecues tot grote evenementen, we hebben op alle vlakken genoeg kennis in huis. Je werkt samen met de souschef en chefkok in de keuken of je bent in het weekend verantwoordelijk voor een soepele verloop van de 'to go'. Voor groepen en evenementen zorg jij dat alles tot in de puntjes klaar staat en zo samen met het team voor een perfecte avond/dag zorgt. We bieden veel ruimte voor eigen inbreng en vinden het leuk als je meedenkt!

Naar wie zijn wij op zoek?

We houden van buiten zijn en buiten koken, je moet dus niet bang zijn van een beetje modder en een flinke portie frisse lucht. Bij de evenementen en BBQ's hebben we een open keuken, hierbij is het leuk als je de gast wat kunt vertellen over de producten. Het kan erg druk zijn, zeker in de weekenden, dus je kunt tempo houden en van hard werken ben je niet vies. Je werkt volgens de hygienecode en motiveerd anderen ook zo te werken. Je kunt op hectische momenten de rust bewaren en overzicht houden, je hebt niet snel stress. Je kunt goed samenwerken, duidelijk communiceren en weet je collega's te motiveren om het beste eruit te halen. Je denkt vooruit. Je bent niet bang om verantwoordelijkheid te krijgen en te nemen. Als je goed een fikkie kunt stoken is dat een pré en natuurlijk heb je altijd een glimlach op je gezicht!

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een jong en gezellig team met een stabiele vaste kern. We staan altijd open voor nieuwe collega's, dus als je leerperiode van beide kanten bevallen is, is er zeker ruimte om door te groeien naar een vaste aanstelling. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke dingen en er is altijd een maandelijkse teammeeting die gezellig én leerzaam is. Onze prachtige locatie maakt dat je elke ochtend vrolijk op je werk aankomt tussen de fluitende vogels en rondspringende hertjes. Van buiten genieten kan bijvoorbeeld ook op de mountainbike, dit soort activiteiten regelen we graag voor onze medewerkers. Zeker in de winter wordt het s avonds wel snel donker.. dan is de locatie in het bos soms niet zo ideaal als je niet met de auto kunt komen. Laat dat je vooral niet tegenhouden, we kijken graag hoe we het vervoer goed kunnen regelen. Een stagevergoeding is bij ons vanzelfsprekend.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder