Leidinggevende keuken

Ron Gastrobar Indonesia Laren

LEIDINGGEVEND KEUKEN - RON GASTROBAR * Als leidinggevend in de keuken van Ron Gastrobar*, werk je nauw samen met de chefs en leer je naast de gebruikelijke keukentaken alles omtrent het runnen van een grote keuken op hoogniveau. Wat komt er allemaal bij kijken om iedere dag met een gemotiveerd en betrokken team dezelfde kwaliteit te kunnen leveren en daarbij steeds efficiënter te werken. Daarnaast leer je hoe belangrijk het is om continu gerechten en processen te verbeteren en te vernieuwen. Als leerling kun jij jouw eigen input geven en kun je doorgroeien naar welke positie dan ook! Het leuke, veelzijdige en dynamische horecabedrijf van meester-kok en vooruitstrevend ondernemer Ron Blaauw bestaat uit meerdere Ron Gastrobars met ieder zijn eigen identiteit in Amsterdam en omgeving. Daarnaast heeft het een kookstudio, een eigen college, caterings op evenement- of privé-locaties en een productiekeuken voor de Ron Gastrobar At Home-boxen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je competenties zijn o.a.: - Je hebt aantoonbare kennis van basis kooktechnieken - Je neemt initiatief - Je kan coachen / instrueren - Je bent kwaliteitsgericht - Je bent stressbestendig - Je hebt oog voor detail - Je ziet er netjes en verzorgd uit Je bent een aanpakker met doorzettingsvermogen en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Je wacht niet af en hebt vertrouwen in eigen kunnen en kwaliteit. Je laat voorbeeldgedrag zien. Je weet je collega’s te motiveren en geeft ze vertrouwen en ruimte om iets zelf te doen en fouten te maken. Je corrigeert als niet aan de eisen wordt voldaan. Je kan goed plannen, ziet het als zaken blijven liggen en pakt deze waar mogelijk op. Onder hoge werkdruk blijf je kalm en doelgericht.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? - Leerzame stage op creatief en hoog niveau - Doorgroeimogelijkheden intern en internationaal - Tal van evenementen waar je gave en leerzame ervaringen op doet - Brede mogelijkheden aan trainingen/cursussen - Aangepaste werktijden, een variatie tussen lange en korte werkdagen - Daarnaast sporten met collega's en heerlijk eten in onze restaurants met korting

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder