Vuursche Lodge Enthousiaste chef in opleiding gezocht!
Een werkdag bij Vuursche Lodge is nooit hetzelfde. We zijn een evenementenlocatie en ontvangen een groot aantal gasten die allemaal een verschillend doel hebben van hun bezoek. Het kan zijn dat je op maandag begint met het aanvullen van de koelingen en het maken van de mise-en-place wat in het weekend op is gegaan, op dinsdag maak je een lunch klaar voor 100 gasten die voor een congres aanwezig zijn, op donderdag ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van borrelhappen voor een zakelijk afscheid en op vrijdag werk je met de chef samen op de buitenlocatie en serveer je 80 gasten op een afscheid het diner.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een leerling die gemotiveerd is, graag wilt leren en communicatief vaardig is. Het is een groot bedrijf waarin we met een relatief klein team een hoop werk verzetten, we vragen dan ook om een leerling die goed samen kan werken. :)
Wat biedt het bedrijf?
Een leerzame en afwisselende stageplek in een inspirerende, natuurlijke omgeving Begeleiding van een enthousiast team met oog voor jouw ontwikkeling Kans om mee te bouwen aan een nieuw concept vanaf de start Stagevergoeding en ruimte voor doorgroeimogelijkheden
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan