Hotel Ernst Sillem Hoeve
Een uitdagende leerplaats in de keuken van restaurant Rexdaelder; • Verse en lokale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan centraal ! • Een open keuken waar we live op natuursteen koken; leer een ware beleving te creëren voor de gasten! • Chefkok Ronald Hansman is onze ambitieuze chef en leermeester die je superveel kan leren en je graag helpt een keukentopper te worden! • Een prettige werkomgeving, gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen! En verder…goede afspraken over vrije dagen en weekenden. We streven ernaar dat je twee weekenden per maand vrij bent. Ook verdelen we de feestdagen evenredig, zodat je met je familie, vrienden/vriendinnen of je ‘lover’ ook nog een leuk leven hebt! Met Kerst ben je sowieso vrij! Wil je morgen nog beter koken dan vandaag? Solliciteer dan meteen naar deze toffe leerplaats!
Wat biedt het bedrijf?
Waarom ons bedrijf zo tof is; • Je komt in een supergezellig, goedgehumeurd team waar we heel behulpzaam zijn voor elkaar. Naast hardwerkende professionals zijn we dol op een beetje humor op de werkvloer! • Je krijgt van ons lekkere hippe bedrijfskleding, zodat je niet meer voor je kast staat te twijfelen! • Laat je familie en vrienden met trots zien waar je werkt; hiervoor krijgen zij korting op boekingen voor overnachting en diner. • Jaarlijks geven we een groot feest voor de medewerkers van onze 3 bedrijven; naast hard werken willen we ook genieten toch? • Hotel Ernst Sillem Hoeve is onderdeel van de YMCA Nederland (www.YMCA.nl).
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat