Leidinggevende keuken

Hotel Exploitatie Kerckebosch BV Kom jij ons culinaire team versterken als assistent Sous Chef?

Je krijgt - als rechterhand van de sous chef veel vrijheid voor jouw ideeën. Ruimte voor jouw creativiteit. Trends op foodgebied (die jij natuurlijk actief volgt) kan je toepassen in onze keuken, want we juichen vernieuwing en innovatie alleen maar toe. Je bouwt echt mee aan het neerzetten van de hoge standaard van het prachtige restaurant en bewaakt de kwaliteit van alles wat de keuken verlaat. De afwisseling in je werk is groot en vraagt om continu schakelen, waarbij kwaliteit de boventoon voert! Kansen! Samen met de chef vorm je echt een team. Moeiteloos werken jullie samen. Krijg je alle vertrouwen om mee te denken over de kaart, leiding te geven aan de keukenbrigade en de chef te vervangen bij zijn afwezigheid. Zowel op culinair als organisatorisch gebied ben jij die onmisbare schakel in de keuken. Je deelt jouw liefde voor koken met het team en stimuleert hen om ook creatief te zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent altijd gedreven om een bijzondere ervaring te creëren; Je bent flexibel om wisselende diensten - ook 's avonds en in de weekenden - te werken; En natuurlijk ben je heel flexibel en ga je geen uitdagingen niet uit de weg.

Wat biedt het bedrijf?

Onze beloftes aan jou: Werken in een prachtige omgevin Team met leuke collega’s (en lieve geitjes) Snel en op tijd betaald Een goed salaris Fijne rooster app Rooster op tijd bekend Ruimte om te ontwikkelen en te groeien Gezien en gehoord worden Gezond en lekker personeelseten Lockers voor je spullen De mogelijkheid voor 2 dagen achter elkaar vrij Door je proeftijd? Kom proefeten of -slapen op onze kosten! Een mooie aanbrengbonus wanneer je een nieuwe collega aan ons voorstelt Duurzaamheid hoog in het vaandel; afvalreductie, bioproducten, eigen moestuin Een personeelsfeestje Bonus jij krijgt 20% korting wanneer je met je vrienden of familie komt eten en een speciaal tarief op overnachtingen

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder