Kok

Buitengewoon De Bosrand Mooie leerplaats omgeving Baarn - Soest - Hilversum - Lage Vuursche

De student/ leerling wordt onderdeel van van een professioneel team. Hij of zij wordt intensief begeleid door een leermeester. Afhankelijk van het leerjaar waar de student in zit wordt bepaald hoe de leerling zich verder gaat ontwikkelen: alles is mogelijk. Restaurant de Bosrand is geopend voor lunch en diner; er worden tevens ook pannenkoeken geserveerd.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is ambitieus en beschikt over veel zelfdiscipline. De student wordt gedreven door ambitie. De student kan goed samenwerken en is sociaal ingesteld. De student heeft veel doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Ons team bestaat uit medewerkers die iedere dag veel energie met zich mee brengen, altijd verzorgd in hun werk zijn en buitengewoon vriendelijk zijn voor onze gasten. Wij bieden een bijzondere werkomgeving; "Werken bij de Vrienden van de Keukentafel" Elk kwartaal hebben wij een ander thema waarbij je op een leuke manier kennis maakt met de volgende thema's Vriendelijk, Energiek en Relaxed Wij bieden een intensieve begeleiding door leermeesters en/of bedrijfsleiders. Wij willen jou vanaf het 1e moment op een andere manier naar ons restaurant laten kijken; door de ogen van onze chefkok maar ook bedrijfsmatig. Elke medewerker mag aan het eind van zijn stage blijven werken. Ook zijn er studenten doorgegroeid naar andere restaurants. (Bruis Blaricum/ Proeverij De Open Keuken)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder