Restaurant De Lage Vuursche Leerling kok in een klassieke Franse keuken in een jong en dynamisch team!
Koken leer je door te doen en herhalen. Restaurant de Lage Vuursche is met haar klassieke Franse kaart de plek voor jonge koks om het vak te leren. Een grote diversiteit op de kaart en een brigade die alles nog zelf maakt. Als je nieuwsgierig bent en veel wil leren in korte tijd dan zijn we daar het leerbedrijf voor. Onze brigade telt 7 mannen/vrouwen en zijn allemaal even enthousiast om jou alle kennis mee te geven en jezelf te ontwikkelen tot de chef die je wilt zijn!
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent leergierig en staat vooraan als er nieuw dingen gebeuren. Je wil leren maar komt ook met ideeën en bent creatief. Persoonlijke hygiene is voor jou de normaalste zaak van de wereld. Je werkt netjes en kijkt verder dan de keukendeur en wil ook weten wat er in de rest van het bedrijf gebeurd.
Wat biedt het bedrijf?
Bij restaurant de Lage Vuursche kom je te werken in een enorm ervaren team waar iedereen alles voor elkaar over heeft. Wij vinden het belangrijk dat jij veel kan leren en proberen je dan ook aan alle kanten bij te staan. Wij bieden jou een werkweek die is aangepast aan jouw rooster. Omdat we 7 dagen in de week open zijn hoef je niet ieder weekeinde te werken. Onze persoonlijke begeleiding naar jou zorgt dat je snel gaat groeien.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat