Legal, Insurance & HR Services Specialist

Vipack B.V. Kickstart jouw carrière bij de afdeling HR van Vipack!

Kickstart jouw carrière bij Vipack! Ben jij een enthousiaste MBO-student en op zoek naar een uitdagende stageplek binnen de afdeling HR? Bij Vipack krijg je de unieke kans om praktijkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen binnen een dynamisch en innovatief bedrijf. De afdeling HR bestaat momenteel uit 1 HR manager. Salarisadministratie is uitbesteed. Door de veelheid aan projecten die er lopen is er ruimte voor een stagiair. Te denken valt hierbij aan de volgende projecten: Zie volgend blokje :)

Naar wie zijn wij op zoek?

Te denken valt hierbij aan de volgende projecten: - opzetten vitaliteitsbeleid (o.a. fietsplan, workshops leefstijl, balans werkvermogen). - verdere digitalisering van HR-processen zodat er geen papier meer nodig is. - sociale verzekeringsactiviteiten i.h.k.v. eigenrisicodragerschap voor ZW/WIA. - verbeteren communicatiemogelijkheden naar medewerkers (bv. door bouwen van een app of inrichten van het p-systeem of ….?). Afhankelijk van de interesse van de stagiair kan een keuze gemaakt worden. Daarnaast is meelopen in de regulier operatie wenselijk (ondersteunen bij W&S, personeelsadministratie en het organiseren van trainingen en evenementen), maar prioriteit ligt natuurlijk bij het uit te voeren project. Ben je een zelfstarter en werk je redelijk zelfstandig dan kom ik graag met je in contact. Interesse in of wellicht zelfs al ervaring met het digitalisdigitaliseren van hr-processen is mooi meegenomen (bv. formulieren bouwen in p-systemen) maar geen must.

Wat biedt het bedrijf?

We kennen binnen Vipack korte lijntjes, wat maakt dat we snel besluiten kunnen nemen en tot actie over kunnen gaan. Iedereen kent iedereen, je zult je snel thuis voelen binnen ons enthousiaste team van professionals. Geïnteresseerd? Ben jij klaar voor een uitdagende en leerzame stage bij Vipack? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar d.penders@vipack.nl en misschien verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder