Chez Etienne Leerling gastvrouw/heer in klassiek restaurant Zaanstreek/Waterland (1121) 'Countryside Amsterdam'
Chez Etienne is een klassiek Frans georiënteerd restaurant dat bij de gasten bekend staat om de pure kwaliteit-hoogwaardige producten waar we mee werken en een grote gastvrijheid. Aan onze gasten presenteren wij een klassieke menukaart met een klassieke stijl welke regelmatig wisselt (in ieder geval elk seizoen). Tevens serveren we wijn-spijs menu's. We werken met een klein maar hecht team waarbij collegialiteit en liefde voor het vak voorop staat. Het restaurant is goed bereikbaar met openbaar vervoer (bushalte voor de deur, vanaf Amsterdam CS 15 minuten). Er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid. Ben jij leergierig en enthousiast om verder te leren in dit mooi vak? Dan hoor ik graag van je! Etienne Bode : info@chezetienne.nl 020-4824448 of 06-12444224
Naar wie zijn wij op zoek?
We vinden het leuk als een leerling enthousiast is over ons mooie vak en hier meer over wil leren. Werken met mooie producten, je goed voorbereiden, mee werken tijdens verschillende avonden binnen een jong en gezellig team. Lijkt je dit leuk? Dan pas je helemaal in ons bedrijf.
Wat biedt het bedrijf?
Je stage bij ons geeft je allereerst de kans om al je taken voor school op tijd af te ronden. Maar ook heel belangrijk om het werk binnen een succesvol goedlopend restaurant te ervaren wat bezocht wordt door ontzettend leuke en lieve gasten. En dat binnen een team met uitsluitend jonge medewerkers die zeer vriendschappelijk met elkaar omgaan! Daarom vinden we het altijd super leuk als leerlingen langer bij ons blijven werken of zelfs een 2e en 3e stage bij ons volgen! Je eten en drinken tijdens werk worden je aangeboden. Maaltijden variëren van 'te testen' gerechten als hertenbiefstuk, parelhoen of tarbot. Maar ook zelfgemaakte pizza, roerbak of stamppot. Heel gevarieerd dus en in ieder geval altijd vers! Het restaurant is makkelijk bereikbaar met een bushalte voor de deur (10 minuten vanaf station Noord) en gratis parkeren.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat