Leidinggevende bediening

Cafe Restaurant Mauve

Mauve is een fantastische plek om je te ontwikkelen tot echte gastheer/gastvrouw. Met een ruim terras, een mooie brasserie en een geweldige bar met een breed assortiment. Met onze lunch en dinerkaart en uitgebreide wijnselectie kunnen wij een mooi product leveren aan onze gasten. De service geef jij! Kom jij ons gezellige team versterken?

Naar wie zijn wij op zoek?

je beschikt over een enorm gastvrijheid gevoel en begrijpt hier van alle ins en outs. Dit is een natuurlijke eigenschap. Je kunt goed in een team functioneren en hebt wat over voor je collega. Betrouwbaarheid is vanzelfsprekend een "must". Je bent energiek, hebt een vriendelijke uitstraling en beheerst de basistechnieken in de horeca. Je hebt liefde voor alles op gebied van eten en drinken en wilt graag alles hierover leren.

Wat biedt het bedrijf?

Naast onze succesvolle brasserie beschikken we over een populaire bar waar veel partijen worden georganiseerd. Ook met DJ's! Daarnaast is onze exclusieve kookclub Anton - The Cookery Club in Laren (tot 28 personen) een prachtig bedrijf waar je al je eigenschappen kunt toepassen in mooie setting

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder