Kok

De Brass Leeuwarden B.V.

Bij De Brass zorgen wij voor een goede begeleiding voor de leerling en/of de stagiair. Je komt in een gezellig team van +- 25 medewerkers. Op dagen dat je aan het ‘werk’ bent zul je met ongeveer 3 andere collega’s aan het werk zijn. Dit hangt af van de dagen en/of tijdstip dat je aan het werk bent. Voor dat je aan de slag gaat nemen we door wat je doelen zijn en wat je graag wil leren. Hier gaan we gedurende je stageperiode mee aan de slag. Een goeie sfeer is belangrijk binnen het bedrijf. We verwachten dat jij als stagiair/leerling je verantwoordelijkheid neemt en je zich open stelt voor eventuele feedback.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder