Kok

Grand Cafe De Dikke van Dale

Als je als kok bij ons gaat werken dan begin je met de mise en place voor te bereiden. Snijtechnieken leren. Aan de koude kant leren werken en taarten maken en patisserie. Hoe langer je werkt hoe meer jou geleerd gaat worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Houden van koken, oog voor detail en creativiteit zien wij graag bij de studenten.

Wat biedt het bedrijf?

Bij een goede samenwerking is er een kans op een baan in ons bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder