Kok

Huize Kwast Kom stage lopen bij het nieuwe Huize Kwast onder begeleiding van keukenmanager Coen van Haaster!

Als leerling (zelfstandig werkend) kok ga je onder andere bezig voor het bereiden van warme en koude gerechten, waarbij de focus afhankelijk van je ervaring eerst ligt op de koude kant. Als Leerling (zelfstandig werkend) kok ben je overdag vooral bezig het snijden, maken, klaarzetten, opwarmen en portioneren van producten ten behoeve van de mise en place en het draaien van de lunch en borrel. In de avond help je de koks mee het draaien van het diner en goed afsluiten van de keuken. Onze keukenmanager : Coen van Haaster leert je de fijne greepjes van het vak, zodat jij als leerling (zelfstandig werkend) kok alle gerechten op de kaart kunt bereiden. Je vindt het belangrijk dat de kwaliteit wordt gewaarborgd en daarbij leer jij het om in te spelen op de speciale wensen van de gast. Oftewel: Van mise en place tot een prachtige creatie op het bord, jij voelt je thuis in de keuken en kan hier je creativiteit laten zien!

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiaire verwachten we ook een aantal belangrijke punten van jou: - Je bent leergierig; - stressbestendig; -enthousiast en hebt oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiaire bij ons, bieden we het volgende: - een nieuwe horecazaak met veel leer- en doorgroeimogelijkheden; - de mogelijkheid om bij ons te komen werken; - flexibel werken, je geeft zelf je jouw beschikbaarheid aan; - een gratis maaltijd van de lunch- of dinerkaart tijdens je dienst; - een gezellig en hecht team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder