Allround Assistant Business Services

Kaliber Zorg B.V. Kaliber Zorg - De zorgbemiddelaar tussen professionals en opdrachtgevers. ''Samen versterken door verbinding!''

De werkzaamheden in ons bedrijf zullen bestaan uit het beheren van de agenda, telefoon opnemen, beantwoorden van mails, bezoekers aanmelden en ontvangen. Er zal contact zijn met de zorgprofessionals waar we mee samenwerken. Het contact met hen vindt voornamelijk plaats via whatsapp. Daarnaast wordt er vaak gebeld met opdrachtgevers (zowel opdrachtgevers waar we mee samenwerken als nieuwe potentiƫle samenwerkingen). Daarnaast zal er ook veel contact met de collega's binnen het team zijn en kunnen er taken van hen ook deels overgenomen worden. We beginnen 09:00 en we zijn hooguit 17:00 klaar met onze werkdag. Ons kantoor is op de 1e verdieping in het pand. Er heerst een gezellige sfeer en er zijn op de eerste verdieping nog 2 andere bedrijven in andere kantoren. We hebben een eigen kantoor en een vergaderruimte waar we gebruik van maken. We vergaderen daar, maar ook lunchen we daar vaak en we ontvangen zorgprofessionals en opdrachtgevers ook altijd in de vergaderruimte.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student of werknemer beschikt over een vlotte babbel (ook digitaal), oog voor details, creativiteit, kan zowel zelfstandig werken als in teamverband en heeft affiniteit met zowel frontoffice als backoffice werkzaamheden.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de student of werknemer doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Na de stage kan de student op contract werken bij ons (als alle processen goed verliepen en als de gehele stageperiode beviel van beide kanten). Daarnaast is er ook sprake van kans op een vaste aanstelling en binnen ons team is er sprake van een warme, gezellige werksfeer. We zijn een hecht team en hebben een gezellige vergader- en lunchruimte. We hebben ook een computer, telefoon en printer op kantoor waar de student of werknemer dagelijks gebruik van kan maken. De student of werknemer is vrij om zijn/haar laptop mee te nemen als daar de voorkeur naar uitgaat.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder