Allround Assistant Business Services

O3 Leeuwarden Enthousiaste aanpakker gezocht!

Jij bent vanaf 08:45 op de werkvloer en zorgt ervoor dat het scherm op aanstaat en iedereen zich welkom voelt bij binnenkomst. We werken allemaal op dezelfde afdeling en daarmee ben jij net als de rest van het team heel belangrijk! Bij ons leer je samenwerken, zelfmanagement, plannen en het doen van: Administratieve verwerking van projecten. Denk aan urenregistratie, kostenbewaking Omgaan met opdrachtgevers en studenten Agendabeheer, planning en rapporteren over deadlines en afwijkingen Reserveren van ruimtes Beheren en archiveren van dossiers Taken rondom marketing en communicatie, zoals eenvoudige teksten schrijven, huisstijl toepassen, promotie-activiteiten plannen en teksten voor nieuwsbrieven.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent in de eerste plaats enthousiast, gedreven, nieuwsgierig en positief ingesteld. Je bent nieuwsgierig naar het onbekende en niet bang om nieuwe dingen aan te pakken. Je houdt van het werken met mensen. Je bent een voorbeeld voor ze (practice what you preach) in je manier van werken en communiceren. Je kunt aanjagen en verbinden, maar ook loslaten waar nodig. Daarnaast ben je punctueel, heb en houdt je goed overzicht en leer je graag projectmatig en systematisch te werken Je vind het prima om het eerste half jaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag volledige dagen te draaien. Je herkent je in het type ‘get the job done’.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons werken is naast betekenisvol werk waarin je de ruimte krijgt jouw unieke bijdrage te leveren en naast leren werken ook plezier te maken! We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Bovendien is er aandacht voor jouw duurzame inzetbaarheid in alle fases van je stage en leven. Zodat werk en privé in balans kunnen zijn.  Je ontvangt voor de duur van je stage een laptop van de zaak.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder