Manager / ondernemer horeca

Lazy Lemon Gastheer/-vrouw stage en/of leerling

Wanneer je bij ons binnenkomt vind je ons in onze “Happy Place”: een mix van luxe en de straat, dit zie je direct als je deur open gaat… een prettige glimlach, comfortabele zitplekken en gave muziek. Zodra we dit combineren met onze heerlijke all-day kaart kom je bij het geheel: Lazy Lemon. Genieten van meerdere kleine gerechten, op een reis door de sloppenwijken van Mexico tot de straten van Bangkok.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Lazy Lemon willen we graag investeren in de toekomst van ons prachtige vak, daarom steken wij veel tijd in jou als stagiaire en/of leerling. Plezier maken en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zo ook de kwaliteit van leren en werken binnen Lazy Lemon. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met het trainen en opleiden van stagiars en leerlingen. Binnen de verschillende afdelingen werken vaardige mensen en er is veel kennis aanwezig. Voor het opleiden is een gedegen plan aanwezig waardoor jij precies weet waar je de komende periode aan toe bent. Dit werkt in verschillende modules waarin je wordt meegenomen binnen de verschillende afdelingen en de kneepjes van het vak worden geleerd. We werken met een buddy-systeem waardoor jij als leerling/stagiair gekoppeld wordt aan een leermeester. Bij diegene kan jij altijd terecht met je vragen en samen met hem werk je aan de invulling van je leerdoelen en leerplan.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder