Manager / ondernemer horeca

Post Plaza Uitdagende stage bij Post Plaza Hotel & Grand Café - Hét mooiste hotel van Friesland!

Voor het allerleukste én beste hotel van Leeuwarden zijn we op zoek naar een leergierige en enthousiaste stagiair(e). Jij bent hét gezicht van Post-Plaza. Je bent het (eerste) aanspreekpunt van onze gasten, samen met je collega’s, of het nu voor check-in, route of een fantastisch cultureel event is, jij bent altijd op de hoogte van alle ins en outs in en rondom Post-Plaza. Jij weet je gasten altijd de juiste service te geven en weet als geen ander hoe je de gast thuis kunt laten voelen. Tevens verricht je eenvoudige administratieve en secretariële werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Geen enkele dag is hetzelfde, er wordt veel van je verwacht , hier moet je mee om kunnen gaan •Pro-actieve houding, jewilt graag leren en staat overal voor open •Assertief, jij weet goed wat je wil en laat dat ook graag horen •Gast staat bij jou altijd op nummer 1 •Sociaal, naast hard werken is het ook gewoon ontzettend gezellig om bij Post-Plaza stage te lopen. •Flexibel, werken binnen de hotellerie is geen dag hetzelfde, ook niet qua werktijden.

Wat biedt het bedrijf?

Veel leermogelijkheden •Een passende stagevergoeding •Een goede en open werksfeer •Ruimte voor eigen initiatief •Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, ook geldig in onze andere hotels

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder