Marketing & Communication Specialist

O3 Leeuwarden Marketing en Communicatie specialist

Als projectmedewerker assisteer je bij de dagelijkse gang van zaken binnen O3 Leeuwarden. Je stemt taken en opdrachten af onder verantwoordelijkheid en begeleiding van de assistent-projectleider van O3 Leeuwarden. Je gaat tijdens je stage bij O3 Leeuwarden op bijeenkomsten en activiteiten, scholen, beurzen, etc. vertegenwoordigen. Daarnaast denk je tijdens je stage mee en levert inhoud voor de website en andere communicatie-uitingen. Ook ondersteun je tijdens je stage de assistent-projectleider en geeft feedback over de uitvoer van de projecten. Tot slot help je tijdens je stage mee met de organisatie van evenementen en andere activiteiten. De werktijden van je stage zijn van maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Je bent soms online aan de slag.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent collegiaal, kunt anticiperen en hebt een pro actieve werkhouding. Plannen en organiseren gaat jou af met gemak en je kunt samenwerken met verschillende studenten met als doel een gezamenlijke succes!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een levensechte leeromgeving in de Blokhuispoort, die stagiairs inspireert tot optimale leerprestaties en werkervaringen op het terrein van sociale studies, marketing, communicatie- en vrijetijdsmanagement. De studenten runnen gezamenlijk de organisatie en dragen zorg voor alle projecten en events. We vinden het daarbij van belang een succesvol netwerk te organiseren van vertegenwoordigers uit het ondernemers-, overheids-, en onderwijsveld. Zo slagen de studenten erin op professionele wijze opdrachten uit te voeren en kunnen opdrachtgevers in contact komen met de ‘werknemers van de toekomst’. De combinatie tussen beide zorgt voor interessante en verrassende uitkomsten, die te allen tijde begeleid worden door professionals uit het werkveld en het onderwijs

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder