Marketing & Communication Specialist

Twenty Four Webvertising B.V. Stagiair(e) Marketing & Communicatie. Werkzaam bij de volgende webshops: THEBAGSTORE.nl, Regenjas.nl, MONNQ.com

De organisatie is groot. Zo zijn er natuurlijk mensen aanwezig in het magazijn. Er is een eigen SEO & Linkbuilding team, ICT, vormgeving en een marketingteam. Bij dit team schuif je aan onder leiding van Silvan. Hij is afgestudeerd aan de HBO Communicatie en is verantwoordelijk voor de content die gemaakt wordt. Voor THEBAGSTORE en voor ons eigen merk MONNQ! Onder zijn hoede ga jij dan ook aan de slag. Je werkt hierbij samen met de hele organisatie om te weten wat er momenteel speelt, op welke thema('s) gaan wij ons richten de komende periode, wat zijn nieuwe producten of juist producten die meer aandacht verdienen om de verkoop te pushen. Doordat je als medewerker meehelpt aan de contentplanning, weet je als medewerker uiteindelijk welke marketing- en communicatievraagstukken er spelen. Gedurende de stageperiode ben je continu bezig met vraagstukken hoe wij het beste kunnen communiceren tijdens bepaalde periodes. Welke content gaan wij ontwikkelen en voor wie is de content?

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is een open en energieke organisatie. We werken hier niet in hokjes of volgens een Pyramide systeem. Je hebt de mogelijkheid om bij de directeur aan tafel te zitten of bij je eigen marketing team. Hieronder een aantal vaardigheden/competenties die je beschikt of graag wit ontwikkelen: Assertiviteit Besluitvaardig Commercieel Creatief Inlevingsvermogen Resultaatgericht Samenwerkend Sociaal Zelfredzaam Zo zijn er natuurlijk nog meer competenties die passen bij jou als persoon en bij het beroep. Wat wij prettig vinden als team is dat jij actief meedoet en meedenkt. Dat je het gezellig vindt om bij ons aan te schuiven aan tafel voor de lunch of mee loopt tijdens een wandeling.

Wat biedt het bedrijf?

Zoals al eerder omschreven, houden wij niet van posities in het bedrijf. Alleen van verantwoordelijkheden die je hebt. Zo kan je bij iedereen op kantoor komen om vragen te stellen of een dag mee te draaien. Vanaf ICT, SEO of het magazijn. Doordat de organisatie altijd in beweging is, kunnen er altijd mogelijkheden ontstaan dat je als stagiair in dienst treedt. Momenteel is een vaste medewerker doorgestroomd vanuit zijn stageperiode. Wanneer deze mogelijkheden en de samenwerking prettig zijn, staan wij als organisatie er altijd positief tegenover om jou in dienst te nemen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder