Kok

Valk Exclusief I Hotel Leeuwarden Leerling kok

Jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! Het leuke aan leerling zijn bij Van der Valk is dat je werk heel verschillend zal zijn. Onze hotels hebben niet alleen een restaurant, ze hebben een groot restaurant en vaak ook een buffetrestaurant. Met jouw talenten ga je de koks ondersteunen met de voorbereidingen en bereidingen van gerechten. Einde van je dienst? Dan zorg je er samen met je collega’s voor dat je werkplek weer spik en span is. Tijdens je stage bij ons hotel kan je verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. Wij willen je alles leren, als jij ook wilt natuurlijk! Van de HACCP-regels tot het zelfstandig bereiden van een perfect gebakken tournedos…

Naar wie zijn wij op zoek?

Wil jij alle kneepjes van het vak leren als kok? Heb jij talent voor koken en wil jij helpen met het bedenken van nieuwe gerechten op de kaart? Volg jij een gerelateerde BBL-opleding? Dat is deze vacature misschien iets voor jou!

Wat biedt het bedrijf?

Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: + Geld! Hoeveel? Passend bij het niveau van je opleiding en leeftijd + 25 vakantiedagen als je fulltime komt werken + Opleidingsmogelijkheden + Flexibele werktijden en geregeld een weekend vrij + Voor € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels + Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder