Kok

WerkPro d'Ambacht Leeuwarden Restaurant d' Ambacht.; waar Lokale passie samenkomt. Stap binnen bij restaurant d'Ambacht, gevestigd in de bruisende oude ambachtsschool (DOAS) in Huizum West, Leeuwarden. Te midden van een creatieve gemeenschap van kunstenaars en ondernemers.

de student gaat in samenwerking met de koks , werken in restaurant d' Ambacht. Daarbij alle processen die behoren bij het vak kok, worden doorgenomen en in praktijk gebracht. De de stagiaire krijgt voldoende en adequate begeleiding. Alle soorten van gerechten worden geserveerd. van zowel koffie, thee als ook lunch en diner. Catering is ook een onderdeel van het restaurant.

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten iemand die wil en kan leren. Vooral ook zich begeleidbaar en leerbaar wil opstellen. Restaurant d' Ambacht is een sociale onderneming waarbij begeleiding centraal staat . We bieden werkervaringsplaatsen aan voor mensen die tijdelijk of permanent niet kunnen deelnemen aan de reguliere arbeidsmarkt Onder begeleiding van onze ervaren chefs krijgt men de kans zich verder te ontwikkelen en te groeien in het horeca vak. Voor studenten die dit vak kiezen is er daarom ook voldoende begeleiding. Er zijn ook vele mogelijkheden om de theorie en praktijk vorm te geven. alle mogelijkheden en ingrediƫnten zijn aanwezig om het vak te kunnen leren.

Wat biedt het bedrijf?

Voor de student is het mogelijk om ook eigen initiatieven en ideeen uit te voeren. Ons bedrijf biedt kansen aan iedereen. we werken in levendige omgeving. Naast ons restaurant vind je een scala aan creatieve ateliers ,workshops en sociale werkplaatsen in ons pand. Er is veel diversiteit en levendigheid in het gebouw.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder