Bistro La Cloche
Bistro La Cloche is een klein bedrijf die haar expertise heeft in gastronomie en daarmee vooral dus hele mooie wijn/spijs combinaties en dat ga jij leren! Dat doen we samen met het reilen en zeilen van het restaurant. Ofwel restaurantje spelen van voor tot achter, wijzer worden en de gasten happy maken en houden!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij verwachten iemand die zich vastbijt, niet bang is om fouten te maken en die besmet is met het horecavirus. creativiteit en eigen initiatief staan bij ons hoog op het lijstje. De kennis regelen wij, de inzet regel jij!!
Wat biedt het bedrijf?
Zoals eerder verteld zijn wij een klein hecht en toch dynamisch bedrijf. Het leuke is dat je volledig opgenomen wordt in in de De Klok familie. We zijn een heel open en niet hiƫrarchisch bedrijf en dat is voor jou super gaaf omdat je gelijk (bijna) alles kan en mag doen. Door goed met je te overleggen kunnen we je leerplek zodanig inrichten dat jouw specialisatie het beste tot z'n recht komt. Mocht dit allemaal goed uitpakken hebben we je er graag bij om ons team permanent te versterken.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan