Leidinggevende bediening

Restaurant Verboden Toegang

Wij zoeken iemand die niet enkel mee wil kijken, maar mee wil doen. 's Middags leer je verantwoordelijkheid dragen over het klaarzetten van het restaurant. Deze dient er verzorgd en gezellig uit te zien voor wij gezamenlijk eten. Hierna begint de avond en zul je onder begeleiding leren leiding te geven over een team parttimers. Ons restaurant kenmerkt zich door een breed publiek en hoge servicegraad. Als leidinggevende zorg je ervoor dat er efficiënt gewerkt kan worden, problemen worden opgelost, vragen worden beantwoord en de planning van de avond goed gebeurt, zodat de bonnen gespreid de keuken inkomen. We steken veel tijd en aandacht in je opleiding en leerproces en vinden het belangrijk dat je in ons team én in de horeca op je plek bent.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een leuke, spontane leerling die interesse heeft in onze gasten, onze producten en de horeca. We waarderen het wanneer je meedenkt over verbeteringen in het werkproces, ons aanbod of andere manieren waarop wij ons restaurant kunnen verbeteren. Daarnaast is het belangrijk dat je openstaat voor verantwoordelijkheid, natuurlijk onder begeleiding. We zoeken iemand die de horeca naast een baan ook als een leuke avond ziet. Kortom, we zoeken een échte gastheer/gastvrouw!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder