PuuRR aan de Vliet Meewerkend Horeca ondernemer
Bij PuuRR aan de Vliet werken wij met een gezellig, gedreven en hecht team samen om elke dag weer onze gasten een onvergetelijke ervaring te geven. Samen gaan we elke dag voor het beste resultaat en staat gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel. Ben je op zoek naar een leuke stageplek, maar niet bang om hard te werken en je schouders ergens onder te zetten? What you see is what you get, zet jij je in voor het bedrijf, zetten wij ons voor jou. Sluit dit aan bij jou persoonlijk en jouw wens voor een stageplek? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!
Naar wie zijn wij op zoek?
Communicatief sterk, sociaal vaardig, heeft zijn/haar mondje bij zich, flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit, collegiaal, oog voor detail, gevoel voor het vak, humor, leergierig, niet bang om nieuwe dingen te proberen.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou als stagebedrijf? Een hecht en gezellig team van jonge mensen. Een goede leerschool, veel kennis en handvatten voor het horeca vak. Doorgroeimogelijkheden voor de toekomst of binnen een van onze andere bedrijven. Wat je zelf in je stage investeert, investeren wij terug in jou.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan