Haje Hotel Restaurant de Aalscholver bv meewerkend horeca ondernemer bij Hajé
Als zelfstandig gastheer/gastvrouw leer je hoe je ervoor zorgt dat onze gasten met een goed gevoel de deur uit gaan, mede door jouw inzet en klantvriendelijkheid. Je ontvangt de gasten, neemt hun bestelling op, serveert het eten en drinken en daarnaast zorg je ook voor de betaling. Uiteraard moeten de tafels tussendoor ook schoongemaakt worden en zorg je ervoor dat alles er weer netjes uitziet voor jouw volgende gasten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het allerbelangrijkste: Je hebt passie voor en plezier in je stage, want als jij gelukkig bent, zien onze gasten dat ook! Je hebt een vrolijke persoonlijkheid en vindt het leuk om met gasten om te gaan Je maakt het onze gasten graag naar hun zin en laat ze zich welkom voelen Je bent bereid het Hajé assortiment te leren kennen en helpt graag onze gasten bij het maken van de juiste keuze Je zorgt voor een schone en nette werkomgeving Je bent een held in voorbereidingen en weet te vlammen op het juiste moment Presteren doe je niet alleen, maar samen met je collega’s Ervaring is geen vereiste, wij leren het je graag
Wat biedt het bedrijf?
Een leuke afwisselende leer plek!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf