Kok

Vermaat - Inditex Aanstormend keuken talent gezocht voor uitdagende locatie in Lelystad. Kom jij ons keukenteam versterken om voor bijna 1000 gasten per dag te koken?

Werken bij de grootste cateraar van Nederland! Eerst wat voorbereidende werkzaamheden en je checkt de keukenvoorraad. Jouw begeleider, een ervaren (chef)kok, vraagt daarna of je wilt meekijken met een aantal gerechten. Zo leer je meer over bepaalde technieken en over de opmaak van een bord. En nu is het jouw beurt. Je gaat aan de slag met de gerechten en maakt de lekkerste soepen, warme maaltijden of desserts klaar. Dit is een grote keuken waar dagelijks 500 tot 800 verse warme maaltijden worden bereid voor de medewerkers, daarnaast maken we iedere dag verse salades desserts en soepen. De diensten zijn in de ochtend van 07:00 uur tot 15:00 uur, van 12:30 uur tot 20:30 uur en van 15:00 uur tot 22:00 uur. Tijdens je dienst ga meehelpen alle gerechten voor zowel de lunch als de avond voor te bereiden, van groente snijden tot biefstukjes aanbakken, tijdens de lunch of diner help je mee om alles op de borden te doen er mooi uit te laten zien een mee te geven aan de medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

Basis Engelse taal is een pre. veel medewerkers van het distributiecentrum komen van over de hele wereld de voertaal is Engels echter in de keuken spreken we Nederlands.

Wat biedt het bedrijf?

Wie wij zijn In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met meer dan 500 locaties door het hele land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Daarom is voldoende mogelijkheid om door te groeien en andere locaties mee te maken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

Video Link

lees verder