Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Brasserie 14 Brasserie 14

Wij zijn een jong, dynamisch en groeiend bedrijf en we zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste stagiaires/leerlingen. Brasserie No.14 is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur tot ca. 23.00 uur (vrijdag & zaterdag tot 01.00 uur). Bij ons kunnen gasten terecht voor een kop koffie, lunch, diner of gewoon een borrel met hapje. Kortom, voor ieder wat wils! We beschikken binnen over ca. 70 zitplaatsen en ons terras aan het water telt 130 zitplaatsen. Lemmer is een toeristisch dorp waardoor wij voor een groot deel afhankelijk zijn van het zomerseizoen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van jou: - Een enthousiaste en gemotiveerde aanpak - Leergierige instelling - Geen 9-17 mentaliteit - Makkelijk in de omgang - Flexibel

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou: - Een stageplek binnen een prachtig en druk bedrijf - Mogelijkheden om uitgebreide kennis op te doen - Eventueel een leuke (bij)baan overhouden aan je stage - Gezellig en informele werksfeer - Jong & enthousiast team

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder