Zelfstandig werkend kok

Sound & Soul foodbar | Lent Stage lopen bij de nieuwste en leukste horecazaak van Nijmegen Noord!

Ondersteunen van de kokswerkzaamheden. Mice-En-Placen, koude kant draaien, borrelhappen en desserts maken. Alles wordt 'from scratch' gemaakt. Zelfs de frieten snijden wij zelf. Je leert: - Snijtechnieken (verbeteren met tips en tricks) - Het bereiden van gerechten uit alle continenten van de wereld - Ambachtelijk eten (groentes, vlees, vis, sauzen, soepen etc.) bereiden - Een gerecht mooi opmaken - Smaken combineren en koken met gevoel en liefde - Leren proeven (ja dat moet je leren) - Het bijhouden van HACCP registratie - Bestellingen controleren. - Het bijhouden van voorraad en bestellen (wanneer je daar klaar voor bent) - Communiceren met het team - Schoonmaken en schoonhouden van de keukenmachines en -gereedschappen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Niks moet je als student al kunnen, wel een aantal zaken waar we aan gaan werken en wat een pré is om stage bij Sound&Soul foodbar te lopen: - Enthousiasme - Een leergierige instelling - Sociaal in de omgang (naar zowel gast als collega) - Betrouwbaarheid (nakomen van afspreken) - Communicatie (tijdig en duidelijk contact onderhouden met je collega's en mij als stagebegeleider) - Niet bang zijn om hard te werken, dat geeft energie!

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij enthousiast en gemotiveerd? Wij bieden diverse kansen: - Een vaste aanstelling part- of fulltime. - Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van ja wens, van eerste medewerker bediening tot manager!!! - Een fijn team waar samenwerking belangrijk is! - Fatsoenlijke werktijden, rustig en didactisch onderlegde begeleiding.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder