Meewerkend horeca ondernemer

Bras-Koer

Ben je student en op zoek naar een leerplaats waar je écht iets kunt leren, ervaring opdoet in de horeca én in een gezellige omgeving werkt? Bras- Koer, biedt jou de kans om je talenten te ontwikkelen en een waardevolle aanvulling op je cv te creëren! Bij de Bras-Koer krijg je de mogelijkheid om te werken in een dynamisch team waar gastvrijheid, kwaliteit, en teamwork centraal staan. Of je nu studeert voor een carrière in de horeca, of gewoon op zoek bent naar een plek waar je praktische ervaring kunt opdoen, bij ons leer je de kneepjes van het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet beschikken over een gastvrije instelling, motivatie om het vak te leren en goed kunnen samenwerken. Daarnaast zijn doorzettingsvermogen en oplossingsgericht denken zeker onmisbaar.

Wat biedt het bedrijf?

Bij de Bras - Koer bieden we je een leerzame werkplek waar je praktijkervaring opdoet in de horeca. Je werkt in een hecht en gezellig team, met persoonlijke begeleiding van ervaren professionals. We zorgen voor een fijne werksfeer waarin je de ruimte krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je klaar te stomen voor een succesvolle carrière in de horeca. Daarnaast krijg je de kans om dagelijks te leren van onze vaste gasten en bij te dragen aan hun positieve ervaring.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder