Legal, Insurance & HR Services Specialist

Het Advieskantoor Enthousiaste stagiaire Legal, Insurance & HR Services Specialist gezocht!

Een werkomgeving waar jouw frisse blik en ambitie essentieel is voor de ervaring van onze klanten. Bij Het Advieskantoor in Leusden ben jij als stagiair(e) de sleutel tot een perfect geordend klantdossier! Zoek jij een stage waar je niet alleen je administratieve vaardigheden kunt aanscherpen, maar ook een cruciale rol speelt in het optimaliseren van onze klantensystemen? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou! Als stagiair(e) bij Het Advieskantoor krijg je de verantwoordelijkheid om onze klantdossiers en systemen tot in de puntjes aan te vullen en te corrigeren, ook met gegevens uit het verleden die mogelijk ontbreken. Dit is een unieke kans om diepgaand inzicht te krijgen in de administratieve processen. Je zult niet alleen leren hoe je dossiers up-to-date houdt, maar ook hoe je klanten professioneel en vriendelijk te woord staat wanneer zij ons pand bezoeken voor een afspraak. Stap voor stap word je onder begeleiding bekend met alle facetten van onze dienstverlening.

Naar wie zijn wij op zoek?

Naar wie zijn wij opzoek? - Je bent in je eerste of tweede jaar van de studie; - Iemand met een proactieve instelling en niet bang is om vragen te stellen; - Je hebt een goede beheersing van computers en leert snel nieuwe systemen en software aan; - Nauwkeurig en gestructureerd kan werken; - Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken; - Je waardeert een directe manier van communiceren en vindt dit zelfs prettig; - Een klantgerichte houding en uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt Het Advieskantoor: - De kans om te leren en te groeien binnen de administratie; - Opties voor zowel fulltime als parttime stages, afhankelijk van wat jou het beste uitkomt. - Werken in een branche waarin jouw werk er écht toe doet! Bij Het Advieskantoor wacht een uitdagende stage op je met een team van vriendelijke collega’s. Plus, we hebben heerlijke koffie! Ben je geïnteresseerd? Laat ons dan zien wat je in huis hebt door te reageren op deze vacature.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder