Legal, Insurance & HR Services Specialist

Het Advieskantoor Enthousiaste stagiaire Legal, Insurance & HR Services Specialist gezocht!

Een werkomgeving waar jouw frisse blik en ambitie essentieel is voor de ervaring van onze klanten. Bij Het Advieskantoor in Leusden ben jij als stagiair(e) een essentiële schakel in de dienstverlening aan onze klanten. Heb jij het in je om complexe administratieve taken te beheren en de adviseurs van ons kantoor te ondersteunen? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Als stagiair(e) administratie bij Het Advieskantoor werk je mee aan het verwerken van administratieve stukken die van cruciaal belang zijn voor onze klanten. Je ondersteunt onze adviseurs op alle gebieden, waaronder pensioenen, verzekeringen, testamenten, financiële planning, hypotheken en financiën. Dit vereist een grondige aanpak om ervoor te zorgen dat alle informatie correct en tijdig wordt verwerkt. Desondanks zien wij fouten maken als een essentieel onderdeel van jouw stage en leerproces.

Naar wie zijn wij op zoek?

Naar wie zijn wij op zoek? - Je bent in je 3e of 4e jaar van de studie; - Iemand met een analytische geest en de bereidheid om complexe vraagstukken aan te pakken; - Je hebt een gestructureerde werkwijze; - Je bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig, zowel in het contact met klanten als in de ondersteuning van onze adviseurs; - Ervaring met administratieve software en systemen is een pré, maar geen vereiste; - Je waardeert een directe manier van communiceren en vindt dit zelfs prettig; - Je durft fouten te maken; - Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren.

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt Het Advieskantoor jou? - Een kans om te leren en te groeien binnen een dynamische sector; - De mogelijkheid om fulltime of parttime te werken, afgestemd op jouw beschikbaarheid; - Een ondersteunende werkomgeving waar jouw werk gewaardeerd wordt en je bijdraagt aan de financiële gezondheid van onze klanten. Bij Het Advieskantoor staat een uitdagende en leerzame stage voor je klaar. Je wordt omringd door een team van deskundige en vriendelijke collega’s, en ja, onze koffie is uitstekend!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder