Leidinggevende team / afdeling / project

Grand Cafe Markt 5 Leidinggevende-Collega-Vakkracht-Manager-Ondernemer-Strateeg-Zorgdrager-Verbinder... ;)

De leidinggevende team/afdeling/project geeft, na een inwerkperiode, direct leiding aan medewerkers in ofwel bediening, ofwel keuken. In overleg is zelfs een allround/overkoepelende functie als stage mogelijk (denk: bedrijfsleider/manager). Hij/Zij combineert het leidinggeven met uitvoerende taken en ondersteunt de uitvoering van het personeelsbeleid. Hij/Zij bezit al ietwat meer specialistische kennis op het gebied van bedrijfsvoering, leidinggeven en management. Standaardwerkzaamheden verricht hij/zij naar eigen inzicht (naartoe groeiend), en waar nodig past hij/zij, in overleg, werkwijzen aan. De leidinggevende team/afdeling/project heeft een uitvoerende rol. Werkzaamheden die voortvloeien uit het personeelsbeleid voert hij/zij zelfstandig uit, en is een spreekbuis over deze onderwerpen naar leidinggevende of de organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

In deze rol zoeken wij specifiek een enthousiaste teamspeler. Geen dominant haantje, maar iemand die "bottom-up" het respect en daarmee draagvlak weet te verdienen. Besef dat theorie niet altijd zwart-wit leidend is in de praktijk, maar laveer mee met het moment en je team. Weet goed uit te leggen hoe en waarom je dingen op een bepaalde manier gedaan wilt hebben. Creëer hierbij een goede balans tussen werkplezier en efficiëntie, sla een brug tussen jong en oud, tussen beginneling en ervaren vakkrachten. Bovendien heb je empathische voelsprieten die zich, buiten jou persoonlijk(heid) om, aan kunnen passen aan gast en collega, ook in het geval van beperkingen/"rugzakjes."

Wat biedt het bedrijf?

Als grand-café "het beste van vele werelden," door een balans tussen kwaliteit en kwantiteit na te streven, zes dagen in de week. Alle facetten (behalve overnachten) komen voorbij, van 's ochtends tot 's avonds, van koffie met gebak, tot lunch tot diner, tot borrel tot feest. Breed, maar waar mogelijk ook diep assortiment. Specialiserend voor de regio in cocktails. Daarnaast jaarrond vele evenementen, themadagen/-avonden, en uiteraard origineel ingevulde feestdagen. Bovendien ruimte voor eigen creatieve invulling/ontwikkeling/try-outs. Natuurlijk ook naar rato fooienverdeling, periodieke teamfeestjes en -uitjes, leermomenten/verdiepingsmogelijkheden en (half-)jaarlijkse medewerkersgesprekken en teamoverleggen. Een jonge, hedendaagse, meedenkende en vrij platte organisatie, met altijd een luisterend oor en persoonlijke aandacht; we kennen elkaar en staan voor elkaar klaar! Werkwijzen en regels zijn helder, en er is genoeg ruimte voor roostervoorkeuren.

Wat ga je leren?

  • Geeft direct leiding aan medewerkers/projecten
  • B1-K1-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden
  • B1-K1-W3 Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg)
  • B1-K1-W4 Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering
  • B1-K1-W5 Communiceert met derden
  • B1-K1-W6 Administreert en archiveert gegevens
  • Voert uit en/of levert een bijdrage aan het personeelsbeleid
  • P1-K1-W1 Adviseert over de personeelsbehoefte
  • P1-K1-W2 Adviseert bij de werving en selectie van medewerkers
  • P1-K1-W3 Adviseert bij het begeleiden t.a.v. het functioneren en het beoordelen van medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder