Kruidt Restaurant Kruidt zoekt jou als jij de gast een onvergetelijke avond belevenis weet te geven!
Als leerling gastvrouw / gastheer bij Kruidt houd je van interactie met gasten en vind je het leuk om ze te verbazen met je verhaal over eten en wijn. Je maakt deel uit van het bedieningsteam en samen zorgen we ervoor dat aan de voorzijde alles vlekkeloos en ongehaast verloopt. Het is soms hard werken maar de gast zal hier niks van merken. Als gastheer / gastvrouw neem je de gast mee in de Kruidt belevenis, vertel je over de mooie gerechten die de keuken bereid en enthousiasmeer en infomeer je de gasten over de wijn in het glas. Als onderdeel van team Kruidt werk je samen met het gehele team. Keuken én bediening is bij ons één en we helpen elkaar waar dat nodig is. Wij zijn geopend van wo-zo vanaf 11.00 uur. Tot je taken behoren zowel het voorbereiden van de avond, de avond draaiende houden als het opruimen en afsluiten van de avond. Ook kunnen daar logistieke taken aan toegevoegd worden zoals: de voorraad checken / aanvullen, nieuwe wijnen uitzoeken én natuurlijk proeven!
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij en Kruidt zijn een match als: Je makkelijk met gasten en collega’s praat Je jezelf durft uit te dagen & Jezelf en het team naar een hoger niveau wilt tillen Je van aanpakken weet / initiatief neemt Je geïnteresseerd bent in wijn en mooie gerechten Je gevoel voor humor hebt
Wat biedt het bedrijf?
Restaurant Kruidt Lichtenvoorde Een nieuw startend restaurant 5 dagen in de week geopend, woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur Ons Kruidt menu, lunch menu en a la cart kaart met bijzonder mooie, culinaire gerechten Exclusieve wijnkaart en wijnarrangement Kruidt biedt jou: Marktconforme arbeidsvoorwaarden + reiskostenvergoeding & maandelijks fooigeld Altijd één weekenddag vrij Vaste werkdagen en werktijden in overleg Veel vrijheid en inspraak Nieuw restaurant en jong en gedreven team Doorgroeimogelijkheden en kans op een vaste aanstelling
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan