Leidinggevende bediening

Bavaria Brouwerijcafé "Van medewerker naar leider – Jouw kans als leidinggevende bediening!"

Tijdens je stage als leidinggevende bediening bij het Bavaria Brouwerijcafé ga je: • Het overzicht houden – Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, van gasten verwelkomen tot de laatste bestelling. • Leiden met flair – Je stuurt het bedienend team aan en zorgt ervoor dat iedereen de juiste service levert. • Problemen oplossen met een glimlach – Het restaurant draait door, zelfs als het even druk is. Jij weet altijd een oplossing te vinden. • Het team ondersteunen en motiveren – Je zorgt dat iedereen in het team zijn/haar beste werk levert én gezellig blijft werken. • De sfeer van Brabantse gezelligheid bewaken – Jij zorgt niet alleen voor goede service, maar ook voor een fijne sfeer voor zowel gasten als collega’s.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een stagiair die klaar is voor verantwoordelijkheid en het leuk vindt om een team te leiden. Iemand die: • Sterk in communicatie is – Jij weet hoe je iedereen in je team kunt motiveren en aanspreken. • Stressbestendig is – Ook als het druk is, blijf jij rustig en zorg je dat alles op rolletjes loopt. • Gastvrij en vriendelijk is – Jij zorgt dat onze gasten zich altijd welkom voelen. • Leiderschap toont, maar ook goed in een team werkt – Jij weet hoe je een team aanstuurt, maar blijft ook een gezellige collega. Ervaring in de bediening is een plus, maar we zoeken vooral iemand die de drive heeft om door te groeien!

Wat biedt het bedrijf?

• Een uitdagende stageplek met veel verantwoordelijkheid – Je krijgt de kans om een team aan te sturen en echt het verschil te maken. • Begeleiding van ervaren leidinggevenden – Je krijgt de ruimte om te leren, maar we staan altijd voor je klaar om te helpen. • Een dynamische en gezellige werksfeer – Waar jij niet alleen werkervaring opdoet, maar ook deel uitmaakt van een gezellig team. • De mogelijkheid om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen – Jij leert wat het betekent om in een team te leiden en krijgt alle tools om een echte leidinggevende te worden.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder