Kok

Bavaria Brouwerijcafé

Alle voorkomende werkzaamheden in de keuken: het leren van verschillende bereidingswijze, maken van mise en place en leren plannen en organiseren.

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten van de student dat hij/zij met goede motivatie start aan de stage. Inzet is het aller belangrijkste, vanuit daar is alles te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Een stageplek voor een vooraf afgesproken periode met leuke collega’s in een gezellige informele sfeer. Inbreng en creativiteit worden zeker gewaardeerd.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder