Kok

Herberg de Brabantse Kluis Wil jij werken in een fijn team, dat je helpt ontwikkelen en groeien, solliciteer dan nu!

Kom jij als leerling? Dan kun je binnen ons bedrijf veel leren. We maken veel zelf, zoals alle soepen, sauzen, desserts etc. Je staat in een leuk team van 3 koks en een aantal oproepkrachten. De werktijden zijn van 11.00 tot sluit (ongeveer 21.00 uur) of van 15.00/17.00 uur tot sluit. We zijn 7 dagen per week open, je werkt op wisselende dagen hebt ook de mogelijkheid tot een weekend dag vrij. Ben je onze nieuwe enthousiaste leerling? Solliciteer dan nu.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, enthousiast over het vak, flexibel. Je komt met plezier naar je werk.

Wat biedt het bedrijf?

Een vast gemotiveerd team, dat van pieken houd en samen de schouders eronder zet samen met de overige collega's van andere afdelingen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder