Allround Assistant Business Services

Royal Swinkels N.V. Stagiair(e) Order & Support

Binnen de afdeling Order & Support Horeca zijn wij verantwoordelijk voor de administratief gerelateerde processen binnen de tak Horeca. Tot het takenpakket horen order verwerking, het behandelen van de algemene mailboxen, het beantwoorden van (telefonische) klantvragen over orders (zowel schriftelijk als telefonisch), het beheren van de webshoporders en alle overige administratieve taken die op de afdeling voorkomen. Daarbij werken we samen aan het realiseren van onze doelstellingen en maken we van tevreden klanten ambassadeurs. - Je houd je bezig met de order verwerking en andere administratieve taken op de afdeling. - Omdat je deel uitmaakt van het Order & Support Horeca team, krijg je de gelegenheid om bij te dragen aan de optimalisatie van alle beschikbare hulpmiddelen om het orderproces efficiënter te laten verlopen. - Je zal één dag per week meelopen met een accountmanager. - Je helpt mee met het verwerken van orders die binnenkomen via de mail of de webshop.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een administratieve/commerciële MBO opleiding en bent voor september t/m januari of januari t/m juni op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage. Gedurende een periode van circa 5 maanden ga je actief aan de slag binnen de afdeling Order & Support Horeca. - Je bent analytisch sterk en probeert met je communicatieve vaardigheden goed samen te werken met collega’s, klanten en leveranciers. - Je bent klantgericht, en probeert al onze klanten te voorzien van de juiste telefonische afhandeling. - Je hebt een proactieve houding en weet goed met stress om te gaan. - Daarnaast heb je oog voor detail en het vermogen om je aan te passen in onverwachte omstandigheden.

Wat biedt het bedrijf?

Naast heel veel plezier en af en toe een heerlijk biertje proeven met je collega's, kun je bij ons ook rekenen op: - Een uitdagende opdracht, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. - Je vindt bij ons een open cultuur in een informele werkomgeving, waar kernwaarden als ondernemerschap, samenwerken en focus op resultaat voorop staan. - Uiteraard bieden wij ook een goede stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder