Zelfstandig werkend kok

Brasserie LUS Enthousiaste en leergierige zelfstandig werkend kok gezocht

De student is samen met collega's verantwoordelijk voor MEP, lunch en diner. Een werkdag bestaat uit het draaien van lunch, diner of MEP. De leerling ontwikkelt kookvaardigheden, leert geordend en systematisch werken, krijgt en ontwikkelt verantwoordelijkheden. De leerling werkt en leert in een omgeving waar kennis, creativiteit en ervaring aanwezig is.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige tweede of derdejaars leerling die zelfstandig kan werken.

Wat biedt het bedrijf?

Een schitterend horecabedrijf met creatieve menukaart. Een energiek keukenteam o.l.v. chef-kok Geerd Houben op een toplocatie aan het water.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder