Kok

Cinema Floralis B.V. op een leuke plek in een gezellig team leren werken en geld verdienen

De leerling gaat samen met de leermeester werken. De leerling zal in het begin zich bezighouden met de werkzaamheden voor de koude kant. dit omvat: groenten snijden, snijden met de snijmachine, maken van sausen/dressing, blancheren van groenten, voorbereiden van desserts(cakes, brownies, mousse). tijdens de voorbereidingen zijn er ook mogelijkheden om stage opdrachten uit te voeren. Ook ga je in de stage aan de warme kant meedraaien en zal je ook de voorbereidingen aan de warme kant gaan uitvoeren dit houdt in het bereiden van soepen, sauzen, garnituur, vlees en visgerechten tijdens het diner zal je de gerechten serveerklaar maken. Ook zal je frituren en desserts maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

de student moet netjes kunnen werken en oog voor detail hebben. Het is belangrijk dat de leerling goed in teamverband kan werken en goed zijn focus bij het werk kan houden. Verder vind ik het belangrijk dat de leerling goed met andere mensen kan omgaan en respectvol met anderen kan omgaan en zich aan gemaakte afspraken houdt. Omdat wij een klein beginnend bedrijf zijn is het van belang dat de leerling goed met de anderen collega's omgaat en de zijn/ haar steentje bijdraagt om de groei van het bedrijf te ondersteunen. de student moet intitiatief tonen en op snelheid kunnen werken en hierbij netjes en volgens de regels van het bedrijf werken

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een omgeving waar veel ruimte is om te leren en om mee te groeien met het bedrijf. ons motto is: als we met zijn alleen helpen met de groei dan kunnen we er met zijn allen van profiteren. je komt in een gezellig team met veel jonge mensen. Hierdoor zal je je goed op je plaats voelen. WE gaan op een relaxte en gezellige manier met elkaar om en zijn flexibel binnen onze mogelijkheden. het is mogelijk om hier verder te leren en om in het weekend als bijbaantje te werken. de leerling heeft recht op fooi en op een stage vergoeding

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder