Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Hotel Hof van Gelre Leerling Kok

Student komt in totaal nieuwe keuken te werken met hedendaagse apparatuur. Keukenteam bestaat uit 5 mensen, wij koken als basis de Franse keuken met invloeden van andere smaken en technieken. Chef is de leermeester met nog 2 andere leermeesters. Op alle afdelingen in de keuken kom je te werken zodat je breed wordt opgeleid. Tevens heb je invloed op het samenstellen van de ala carte kaart. Ook zul je samen met de leermeester de groothandel en enkele leveranciers bezoeken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van student wordt verwacht dat hij / zij de basis kennis in huis heeft en hierop de interesse en leergierigheid heeft om dit uit te breiden. Ook hygiƫnisch werken is uiteraard belangrijk

Wat biedt het bedrijf?

Na je examen kan een contract zeker tot de mogelijkheid behoren.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder