Zelfstandig werkend kok

Hotel Hof van Gelre

Student komt in totaal nieuwe keuken te werken met hedendaagse apparatuur. Keukenteam bestaat uit 5 mensen, wij koken als basis de Franse keuken met invloeden van andere smaken en technieken. Chef is de leermeester met nog 2 andere leermeesters. Op alle afdelingen in de keuken kom je te werken zodat je breed wordt opgeleid. Tevens heb je invloed op het samenstellen van de ala carte kaart. Ook zul je samen met de leermeester de groothandel en enkele leveranciers bezoeken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van student wordt verwacht dat hij / zij de basis kennis in huis heeft en hierop de interesse en leergierigheid heeft om dit uit te breiden. Ook hygiƫnisch werken is uiteraard belangrijk

Wat biedt het bedrijf?

Na je examen kan een contract zeker tot de mogelijkheid behoren.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder