Gespecialiseerd kok

Restaurant Raedthuys Lochem Restaurant Raedthuys Lochem is op zoek naar een BBL leerling voor in de keuken (gespecialiseerd kok) en gastheer/vrouw voor in het fine-dining restaurant. Ben jij iemand die gepassioneerd in de keuken of met wijn/spijs in de bediening staat? Zoek contact

Gespecialiseerd Kok staat van woensdag t/m zaterdag vanaf 11:00 in de keuken om mise en place te maken voor ons Raedthuys verrassing menu. Vanaf 12:30 ontvangen wij lunchgasten welke ook alleen het verrassing menu van 2 t/m 5 gangen kunnen bestellen en daar tot 16:00 gebruik van kunnen maken. Als leerling zul je beginnen aan de koude kant waarna je kunt doorgroeien naar overige afdelingen in de keuken van ons fine-dining restaurant. Onze keuken werkt veel met regionale producten dus hier leer je als leerling mee om te gaan. Je krijgt in een kleine keuken de kans om je op alle gebieden te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een basis opleiding kok.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een gezellige werkomgeving welke gekenmerkt wordt door een klein hecht team. Hierbinnen zijn mooie doorgroeimogelijkheden zowel in de keuken als in de bediening.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder